Om oss

Agdir Drift AS er et Arendalsbasert firma som utvikler teknologi og produkter som bidrar til å effektivisere og optimalisere gårdsdriften for den norske bonden.

Våre løsninger er utviklet og testet for det norske landbruket og egner seg for dagens og fremtidens klimatiske utfordringer. Det hele startet med en samtale mellom gründerne og en lokal bonde. Problemstillingen var å finne sammenhengen mellom vekstvilkårene i norsk jordbruk og muligheten til å få kontroll på de kritiske faktorene lufttemperatur, luftfuktighet, jordtemperatur og jordfuktighet. Jordbruket opplever svært variable vekstvilkår på grunn av skiftende klimatiske forhold. Den første spiren til dagens sensorteknologi bygger på nettopp disse problemstillingene som bonden opplever i sin daglige gardsdrift.


Målsettingen har hele tiden vært å utvikle et enkelt og brukervennlig produkt, med røtter i norsk jordbruk. Den norske bonden etterlyser mer innsikt. Ved hjelp av Agdirs unike løsninger er dette nå mulig – på en helt ny, enkel og effektiv måte. I tett samarbeid med norske bønder presenterer vi en løsning som bidrar til økt lønnsomhet innen jordbruksnæringen. Digitalisering av primærnæringene er i sterk vekst, først og fremst på grunn av store klimatiske svingninger og omfattende krav til rapportering.

Scroll down