Agdir Farm hjelper deg å bli mer lønnsom

Publisert
November 8, 2023

Med ny og unik innsikt i forholdene for jord og avling, kan du ta smartere valg som sparer deg for tid, energi og ressurser. 

Som grøntprodusent i Norge er du allerede ekspert på å produsere kvalitetsmat i krevende klima. Men vi vet at du bruker mye tankekraft og tid på å bekymre deg for forholdene i jorda. Se for deg en hverdag hvor du ikke må gruble på dette hele tida. Du kan bruke kreftene dine på en bedre måte.  Det er det Agdir Farm er laget for. 

Ny og unik innsikt

Agdir Farm er en programvare som gir deg ny og unik innsikt i hvordan det står til med jord og avling. Løsningen kombinerer all værdata som påvirker din avling med svært nøyaktig sensordata på skiftenivå. Alt dette blir satt i sammenheng og oversatt til konkrete råd som hjelper deg i din hverdag. 

Med denne informasjonen kan du ta bedre og mer nøyaktige valg for din avling. Da får du muligheten til å bruke din tid og arbeidskraft så effektivt som mulig. Det vil gi gevinst i form av økt lønnsomhet. Enten fordi du henter ut større avling fra samme areal, eller fordi du sparer kostnader.

Mindre bekymringer 

Er det fare for frost? Må jeg løpe ut og sjekke? Er det for tørt? Burde jeg ha vannet litt mer eller ble det litt for mye denne gangen? Med vår løsning slipper du dette tankekjøret. Du kan bare logge deg inn på appen via mobil og sjekke hvordan det står til med temperatur og vannforhold. Endelig kan du bruke tid på foreldremøte - og faktisk være tilstede der du er! 

Superenkel å bruke

Vi forstår at det kan være overveldende med alle de nye teknologiske løsningene som stadig utvikles. Derfor har vi brukt mye tid på å lage en løsning som skal være skikkelig enkel å bruke. Gjennom flere år har vi samarbeidet med dine kollegaer rundt omkring i Norge for å skreddersy en brukeropplevelse som er enkel og forståelig for deg. Vårt mål er å gi norske bønder mer lønnsom drift, og en enklere hverdag.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Enten du vil ha mer informasjon eller diskutere hvordan vi kan løse dine spesifikke utfordringer, vil vi gjerne snakke med deg.

Hold deg oppdatert med våre siste nyheter
Biotown 2023: Veikartet mot et grønnere Landbruk

På Biotown 2023, stod Norges ledende innovatører og politikere sammen for å diskutere landbrukets fremtid. Med fokus på bærekraftig utvikling, ble behovet for investeringer og økonomiske insentiver for landbruksteknologier fremhevet. Denne konferansen markerte et viktig skritt mot å omforme landbruket for å møte de økende kravene til matproduksjon på en miljøvennlig måte.

Agdir Farm hjelper deg å bli mer lønnsom

Med en kombinasjon av avansert vær- og sensordata gir Agdir Farm presis innsikt i jord- og avlingsforhold, slik at bønder kan treffe informerte beslutninger som sparer tid, energi og ressurser. Med vår, kan bønder optimalisere ressursbruk og øke avkastning mens de reduserer stress og spar tid i hverdagen.